Despre noi - TEXPRO
Produs in Romania
Preturi de producator
Livrare in 24 - 48 ore
5823 Comenzi

Despre Texpro

TEXPRO a fost creat cu un singur scop: sa reuneasca producatori autohtoni capabili sa ofere clientului produse utile si durabile, realizate cu simt de raspundere si in pas cu cele mai noi cerinte in domeniu. Misiunea noastra este sa aducem tot ce este mai bun prin calitate, design si pret in casa fiecarui client!

Suntem mandrii ca putem oferii o gama exclusiva de textile pentru casa, haine de copii, femei si barbati, toate fabricate de producatori romani cu renume pe piata locala: Casa de bumbac – un brand Eledan Brasov, Simonique – hainute pentru copii tot Eledan Brasov, Catavi – tricotaje si haine de dama, Norberto Fashion Satu Mare – costume barbatI. Produsele noastre le puteti gasii atat pe texpro.ro cat si in magazinele noastre din tara.

Casa de bumbac - Articole textile pentru casa

De la lenjerii de pat la fete de masa si perdele, de la perne si pilote la cuverturi, articolele textile pentru casa au fost gandite astfel incat sa va ofere durabilitatea si confortul necesar. Folosim tesaturi realizate din bumbac bio si umpluturi de calitate, din microfibra siliconizata, antialergica si lavabila.
Lenjeriile noastre de pat sunt facute din textile ce nu intra la apa si nu se decoloreaza.

CUMPARA TEXTILE PENTRU CASA

SIMONIQUE - Hainute si articole textile pentru copii

simonique.pngProdusele pentru copii aflate sub brandul "Simonique" au fost create din materiale menite sa ii confere micutului tau tot confortul si libertatea necesare unei dezvoltari armonioase. Am conceput fiecare produs cu o atentie deosebita la detalii astfel incat tu si piticul tau sa beneficiati de un produs sigur si adaptabil cat mai multor etape in cresterea acestuia.

CUMPARA HAINUTE PENTRU COPII