Returnare - TEXPRO
Produs in Romania
Preturi de producator
Livrare in 24 - 48 ore
5823 Comenzi

RETURNARE

Satisfactie garantata

La TEXPRO, avem mare incredere in calitatea si durabilitatea produselor noastre. Designul, materialele si modul de lucru reprezinta o parte dintre prioritatile Verificam cu grija produsul inainte de a va expedia comanda; la primirea coletului va rugam sa ne semnalati orice neregula cu privire la neconformitatile sesizate. Vom avea grija sa remediem problema cat mai rapid. Daca in termen de 30 de zile de la achizitia produsului, nu esti multumit indiferent de motiv, poti returna produsul si vei primii integral contravaloarea acestuia.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta retururi ale produselor personalizate comandate cu ajutorul configuratorului prezent pe site-ul nostru cat si a produselor care prezinta urme de uzura. Pentru asistenta te rugam sa contactezi Serviciul Clienti la numarul 0761 372 103, de Luni pana Vineri in intervalul orar 9.00-18.00 si sambata 9.00-15.00

Cum returnezi un produs

Pentru retrunarea produselor, te rogam sa ne contactezi telefonic la numarul 0761 372 103. Va vom oferii suportul necesar in alegerea modalitatii de returnare si va vom oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.